Ons team

Ons team

Malgosia

Tandarts / Eigenaar

BIG-nummer: 09925801302​

Ik heb mijn studie tandheelkunde in 2017 afgerond. Ik heb veel ervaring opgedaan bij het werken in klinieken in Nederland, de laatste twee jaar in Rotterdam.

Ik ben een enthousiaste en ambitieuze tandarts, gericht op het comfort van de patiënt, minimale invasieve tandheelkunde en behandeling. Werken als tandarts is mijn passie. Ik verdiep mijn kennis voortdurend door deel te nemen aan tal van trainingen en cursussen.

Ik sta bekend om vriendelijke benadering. Ik neem de tijd om naar mijn patiënten te luisteren en de beste behandelingen te geven. In mijn dagelijkse werkzaamheden verricht ik mijn behandelingen op het gebied van conservatieve tandheelkunde, endodontie, kindertandheelkunde, prothetiek en chirurgie. Mijn belangrijkste focus ligt op cosmetische tandheelkunde.

Mijn ambitie is om een moderne multidisciplinaire tandartspraktijk te hebben, vriendelijk voor alle patienten. Ik wil mijn kennis, ervaring en moderne apparatuur en materialen gebruiken om patiënten te helpen. Mijn doel is om tandheelkundige behandelingen op het hoogste niveau te geven.

Ik spreek drie talen vloeiend: Nederlands, Engels en Pools.

Dirk

Mede eigenaar

Ook mij kunt u regelmatig tegenkomen in de praktijk. Als mede eigenaar spring ik bij waar nodig is op een vriendelijke en professionele manier.

Melissa

Mondhygiëniste

Met veel enthousiasme mag ze als volleerd mondhygiënist Ouddorp Dental Care gaan versterken. Ze heeft de afgelopen jaren veel ervaring mogen opdoen in verschillende werkvelden, waarbij ze gespecialiseerd is in de kindertandverzorging. Daarnaast heeft ze in 2019 een certificaat mogen behalen voor de cursus TMS Tandheelkunde en Radiologie.

Melissa neemt goed de tijd om naar iedere patiënt te luisteren en persoonlijke aandacht staat bij haar voorop. Zo vindt ze het belangrijk dat iedere patiënt zich op zijn gemak voelt. Ook voor angstige patiënten heeft ze alle begrip en zal ze ervoor zorgen dat er met alle rust naar een goed behandelresultaat wordt toegewerkt. Een bijdrage kunnen leveren aan een betere mondgezondheid geeft haar veel voldoening en ze kijkt er naar uit om u in de toekomst te mogen ontvangen.

Angelina

Tandartsassistente

Angelina is sinds 2017 gediplomeerd tandartsassistente. Ze vindt het erg belangrijk dat de patiënten zich op hun gemak voelen.

De functie als tandartsassistent voerde ze altijd met veel plezier en enthousiasme uit. De patiënt staat bij haar altijd centraal.

Met haar positieve instelling zorgt ze voor een fijne sfeer binnen onze tandartspraktijk.

Ze houdt van sociaal contact en ze kijkt er naar uit om u te mogen ontvangen!

Lotta

Tandartsassistente BBL

Lotta van der Bok is onze nieuwste versterking. Ze volgt momenteel de opleiding BBL voor tandartsassistente.