Ons team

Ons team

M. Zysk

Tandarts / Eigenaar

BIG-nummer: 09925801302​

Ik heb mijn studie tandheelkunde in 2017 afgerond. Ik heb veel ervaring opgedaan bij het werken in klinieken in Nederland, de laatste twee jaar in Rotterdam.

Ik ben een enthousiaste en ambitieuze tandarts, gericht op het comfort van de patiënt, minimale invasieve tandheelkunde en behandeling. Werken als tandarts is mijn passie. Ik verdiep mijn kennis voortdurend door deel te nemen aan tal van trainingen en cursussen.

Ik sta bekend om vriendelijke benadering. Ik neem de tijd om naar mijn patiënten te luisteren en de beste behandelingen te geven. In mijn dagelijkse werkzaamheden verricht ik mijn behandelingen op het gebied van conservatieve tandheelkunde, endodontie, kindertandheelkunde, prothetiek en chirurgie. Mijn belangrijkste focus ligt op cosmetische tandheelkunde.

Mijn ambitie is om een moderne multidisciplinaire tandartspraktijk te hebben, vriendelijk voor alle patienten. Ik wil mijn kennis, ervaring en moderne apparatuur en materialen gebruiken om patiënten te helpen. Mijn doel is om tandheelkundige behandelingen op het hoogste niveau te geven.

Ik spreek drie talen vloeiend: Nederlands, Engels en Pools.

Dirk

Mede eigenaar

Ook mij kunt u regelmatig tegenkomen in de praktijk. Als mede eigenaar spring ik bij waar nodig is op een vriendelijke en professionele manier.

P. Broda

Tandarts voor de Endodontie

Ik werk al 8 jaar als tandarts met een passie voor Endodontie. Het grootste deel van deze tijd heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van microscopische behandelingen; wortelkanaalbehandelingen en conservatieve tandheelkunde. 

Ik voer alle behandelingen uit met een microscoop en rubberdam, omdat ik geloof dat dit de manier is om de hoogste kwaliteit in de tandheelkunde te bereiken. 

Tandheelkunde is net als elk ander vakgebied. Er vinden veel nieuwe ontwikkelingen plaats. Om mijn kennis up-to-date te houden volg ik mijn mentoren en leer ik van hen in verschillende cursussen. Daarnaast maak ik gebruik van de nieuwste technieken en apparatuur. 

Mijn belangrijkste doel is om uw eigen gebit te behouden en te herstellen, in de best mogelijke kwaliteit en met persoonlijke aandacht

Hadir al Halaby

Mondhygiëniste

Mijn verhaal volgt nog!

Angelina

Tandartsassistente

Angelina is sinds 2017 gediplomeerd tandartsassistente. Ze vindt het erg belangrijk dat de patiënten zich op hun gemak voelen.

De functie als tandartsassistent voerde ze altijd met veel plezier en enthousiasme uit. De patiënt staat bij haar altijd centraal.

Met haar positieve instelling zorgt ze voor een fijne sfeer binnen onze tandartspraktijk.

Ze houdt van sociaal contact en ze kijkt er naar uit om u te mogen ontvangen!

Lotta

Tandartsassistente BBL

Lotta van der Bok is onze nieuwste versterking. Ze volgt momenteel de opleiding BBL voor tandartsassistente.

Izabela

Tandartsassistente

Izabela is onze nieuwste tandartsassistente.